Veelgestelde vragen (FAQ)

Voor heren geldt een minimale leeftijd van 21 jaar en dames 18 jaar. Er wordt bij binnenkomst gevraagd naar een (geldig) legitimatiebewijs, neem deze dan ook mee. Indien een bezoeker zich bij twijfel niet kan identificeren kan de toegang helaas worden geweigerd.

Stuur de eerstvolgende werkdag een mail naar info@lpstck.eu met een beschrijving van je spullen en voeg je contactgegevens toe. Vaak vinden wij spullen terug na afloop van een evenement. Gevonden bankpassen of identificatiebewijzen die wij niet bij de rechtmatige eigenaar terug kunnen krijgen worden overgedragen aan de politie.

Ja, er zijn lockers waar je je jouw waardevolle spullen kwijt kunt. Kosten van een locker zijn €2,00 en hier passen +/- 2 jassen in. Er is een geld wissel machine, maar het is altijd handig om al een €2,00 munt op zak te hebben.

Printen is niet langer een must, we kunnen de tickets vanaf je telefoon scannen!

Geen paniek, wij vinden ‘m terug! Via https://tibbaa.com/home/ticket-kwijt/ kan jij je e-mailadres en ordernummer invoeren en ontvang jij je tickets spoedig mogelijk per mail. Lukt het niet? Neem dan even contact met ons op!

Wij vieren samen graag jouw verjaardag. App ons op +31636494933 of stuur een mailtje naar vip@lpstck.eu voor de prijzen van de VIP. Jij krijgt iets extra's van ons!